Om os

Vi er et lille hold på 3, som alle har en interesse og forkærlighed for vintage, altså ting og sager som har en vis alder. Det behøver såmend ikke at være antikviteter, blot at det har enten en særlig charme eller historie ( eller begge dele ), som f.eks. de såkaldte `mormor-plaider´ hæklede i forskellige farver - dem kan nok mange relatere til. :-)

Vintage-stilen understreger konceptet med genbrug, men man kan idag også få rigtig mange genproducerede varer, som efterligner gamle stilarter, som f.eks. emalje, man kan få et utal af kander, kopper og fade i en genopfrisket udgave af det gamle Madam blå blot tilføjet et par polka-prikker og lign. Der findes masser af genproducerede ting og sager, måske endda i sådan en grad at man ikke tænker over det længere.

Vi begrænser os ikke ved at afstå fra genproducerede varer - slet ikke, men der er dog en ekstra charme og stil ved de ægte vintage-sager og her synes vi, at især frankrig kan byde på mange originale ting, men også england og vores nabolande, som sverige og norge kan byde på hyggeligt kram fra de sidste 100 års tid. USA har også et hav af spændende, mærklige og sjove sager fra hele 1900-tallet, men især fra 30'erne og op til 60'erne.

Så ja, vi elsker alt med udstråling af tid og ånd, noget der viser stor dedikation til håndværk eller prydende ting, som repræsenterer tidligere tiders trends - praktiske som upraktiske. Brugte sager er selvfølgelig ikke bare brugte sager som en helhed, de mange kategorier der findes kan fylde godt her på skrift, men især den rustikke, landlige stil er noget vi holder rigtig meget af - og det kan være alt fra en brugt jernhavelåge til farmors gamle viskestykker.

Der er heldigvis mange der har den samme passion som os, så derfor denne blog, hvor vi kan dele ud af inspiration og ideer - og måske i ny og næ sælge et par ting ;o)
En E-butik er på vej, og herfra vil du kunne se og købe herlige udvalgte loppevarer, men måske også et par nyproducerede varer vil dukke frem fra lageret, hvem ved!

Vi ser frem til dine besøg her på bloggen og vi håber du vil sprede rygtet lidt til nær og fjern - god fornøjelse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...